Цени

Запазване и отмяна на резервации

Запазването на корт в Хепи Уин 1 и Хепи Уин 2 става САМО онлайн през сайта на clickandplay.bg. Резервация на място е възможна само с предплащане. Резервация в Хепи Уин може да се отмени безплатно най-късно 24 ч. предварително. При ненавременна отмяна на часа или неявяване, клиентът е длъжен да заплати пропуснатата резервация, НЕЗАВИСИМО от причината за неявавяне или заетостта на кортовете по същото време.

Детски групови тренировки

Групови тренировки по тенис за деца през летния сезон ще се провеждат по следния график:

  • 3-5 год. – Всяка Сряда 17:00 ч.
  • 6-8 год. – Всеки Понеделник 18:00 ч. и/или Четвъртък 17:00 ч. 
  • 9+ год. – Всяка Събота и/или Неделя от 10:00 ч.

Месечната такса е в размер на 100 лв. за 1 посещение седмично и 200 лв. за 2 посещения и се заплаща в началото на месеца. Първа/пробна тренировка струва 30 лв.  За записване и допълнителна информация се обадете на тел: 0884506522.

Мултиспорт

Работим с карти Мултиспорт без ограничение в графика на Хепи Уин 1 и Хепи Уин 2. 1 карта Мултиспорт покрива цената на 1/2 корт. 2 карти покриват цената на целия корт за 1 час. Карти Мултиспорт НЕ важат за индивидуален урок с треньор или групова тренировка за деца или възрастни. Картата задължително се чекира ПРЕДИ резервацията срещу представен документ за самоличност и НЕ МОЖЕ да се използва за заплащане на минала резервация.

Мултиспорт

За нас

Тенис клуб „Хепи Уин“ е основан през 2015 г. от бившия състезател по тенис Ивайло Божилов и група тенис ентусиасти. Фокусът ни е в развитието на клубния тенис, популяризирането на спорта сред децата и най-вече във възраст 6 – 8 години, когато се усвояват основни умения и спортна дисциплина на корта. 

За 9-годишното си съществуване клубът се превърна в  любимо място за спорт както на професионалисти, така и на любители.

От пролетта на 2022 г. клубът се разшири и вече разполага с  6 открити/закрити клей корта, дамска и мъжка съблекалня и още един кафе-бар.

На разположение на клиентите са над 10 висококвалифицирани треньори, които провеждат както индивидуални тренировки с любители и  състезатели, така и групови занимания за деца.

Клубът ни организира над 10 турнира годишно, като най – известните от тях са „Про Ам Рефригеранс Оупън“ и „17+“, на които участват изключителни играчи, както професионални, така и аматьори.

Горди сме с атмосферата, която успяхме да създадем в „Хепи Уин“ и сме безкрайно щастливи, че от самото си създаване през 2015 г. досега нашите клиенти ни се доверяват и ни подкрепят!