Тенис клуб „Хепи Уин“ е основан през 2015 г. от бившия състезател по тенис Ивайло Божилов и група тенис ентусиасти. Фокусът ни е в развитието на клубния тенис, популяризирането на спорта сред децата и най-вече във възраст 6 – 8 години, когато се усвояват основни умения и спортна дисциплина на корта. 

За 7-годишното си съществуване клубът се превърна в  любимо място за спорт както на професионалисти, така и на любители.

От пролетта на 2022 г. клубът се разшири и вече разполага с  6 открити/закрити клей корта, дамска и мъжка съблекалня, кафе-бар и ресторант. 

На разположение на клиентите са над 10 висококвалифицирани треньори, които провеждат както индивидуални тренировки с любители и  състезатели, така и групови занимания за деца.

Клубът ни организира над 10 турнира годишно, като най – известните от тях са „Про Ам Рефригеранс Оупън“ и „17+“, на които участват изключителни играчи, както професионални, така и аматьори.

Горди сме с атмосферата, която успяхме да създадем в „Хепи Уин“ и сме безкрайно щастливи, че от самото си създаване през 2015 г. досега нашите клиенти ни се доверяват и ни подкрепят!

Цени

Работим с карти Мултиспорт без ограничение в графика на Хепи Уин 1 и Хепи Уин 2

Мултиспорт